GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blinken: USA stolt över Sverige som partner

OSSE • Publicerad 2 december 2021
USA:s utrikesminister Antony Blinken på OSSE-mötet i Stockholm.
USA:s utrikesminister Antony Blinken på OSSE-mötet i Stockholm.Foto: Erik Simander/TT

USA:s utrikesminister Antony Blinken lyfter fram Sverige som ett föredöme i arbetet med att stå upp för demokrati, säger han vid en presskonferens på OSSE-mötet i Stockholm.

– Sverige är ett remarkabelt exempel på ett land som inte bara står upp för, utan även agerar till stöd för demokratiska värden och mänskliga rättigheter, säger han till TT.

– Vi är partner, inte bara i OSSE, utan även när det gäller att arbeta tillsammans för att främja demokrati runtom i världen, fortsätter han, och säger att USA är "väldigt stolt" att ha Sverige som allierad i detta hänseende.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.