GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bil i krock med kor – fem personer till sjukhus

Olycka • Publicerad 25 november 2022
Fem personer har förts till sjukhus med ambulans. Arkivbild.
Fem personer har förts till sjukhus med ambulans. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En bil har krockat med två kor på en landsväg strax söder om Borgholm, skriver polisen på sin sajt.

Fem personer som färdats i bilen har förts till sjukhus med ambulans, enligt SOS Alarm. Två av dem ska vara allvarligt skadade och tre lindrigt skadade, enligt polisen, rapporterar Barometern.

De två korna överlevde inte olyckan, enligt polisen. Trafikverket har varnat för att ytterligare en ko kan vara lös i området.

Bilen har tagits i beslag av polisen, som har inlett en förundersökning om vållande till kroppsskada.

– Vi vill kunna få fram vad som har hänt, för att kunna avfärda brottsmisstanke jobbar vi med en sådan. Men det är dock ingen misstänkt, säger Tobias Halldén, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, till tidningen.

Larmet om olyckan kom in klockan 23.17 på torsdagen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.