Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Big brother-Jessica på kärleksturné

Med en miljon dokusåpakronor i bagaget gör Big brother-Jessica som sina föregångare. Drar på barturné. Med sig har hon kärleken Robin.
Robin Persson och Jessica Lindgren ger sig ut på en av Brinkenstjärnas omtalade barturnéer i sommar. Men redan till jul kan kändisskapet vara över.
Foto: Scanpix/Arkiv
Robin Persson och Jessica Lindgren ger sig ut på en av Brinkenstjärnas omtalade barturnéer i sommar. Men redan till jul kan kändisskapet vara över. Foto: Scanpix/Arkiv
Foto: 

”Big brother lovetour" heter turnén som Jessica Lindgren ger sig iväg på i sommar. Med kärleken, ex-fästmannen och dokusåpakollegan Robin Persson reser hon ut i Sverige för att festa och showa på olika barer och nattklubbar. Exakt vad det är de ska göra är inte klart. Inte heller hur länge det hela ska pågå. Men arrangören Mikael Brinkenstjärna är helnöjd.

– Jag tror att de kan hålla ända fram till december, säger han om Jessicas och Robins nyfödda stjärnstatus, och fortsätter:

– De är de hetaste profilerna i svenskt nöjesliv just nu, bland ungdomarna. Det kommer att bli kaos i Sverige när de kör igång.

Men vad händer sedan? Är karriären över? December är ju ändå inte så väldigt långt borta, sett till ett kändisskaps livslängd.

– Tar det slut så tar det slut ordentligt, menar Brinkenstjärna, som vet vad han snackar om efter tidigare skandalkantade dokusåpaturnéer med bland andra Linda Rosing och Carolina Gynning.

Smider järnet

Det gäller alltså att, som det gamla talesättet säger, smida medan järnet är varmt. Men Jessica Lindgren ser inte särskilt bekymrad ut. Hon verkar ha förstått poängen i att göra det bästa av situationen så länge den varar.

– Vi ska vara oss själva, festa och ha kul, säger hon om turnén.

Förlovningsringarna som hann åka både på och av under tiden inne i "Big brother"-huset bär hon fortfarande i en kedja om halsen. Just nu tycks inga planer på en nyförlovning finnas. Men ett par är de.

– Vi ska försöka tjacka en lägenhet och flytta ihop, avslöjar Jessica.

Kärleksturnén är till en början bara en vecka lång. Varken Jessica eller Robin har skrivit under några papper, utan vill först känna sig för lite. Men vill de så har de alla möjligheter att göra det mesta av den korta tiden som kändisar. Mikael Brinkenstjärna berättar att han erbjudit dem skivkontrakt. Men kan de sjunga?

– Äh, jag är inte världens bästa sångare. Och det är inte han heller, säger Jessica och puffar till pojkvännen som ser något förnärmad ut under Von Dutch-kepsen.

– Vadå? Jag är grym på att sjunga, muttrar han.

Therese Nyberg/TT Spektra

therese.nyberg@ttspektra.se

Läs mer