GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Basshunter ersätter på Emmabodafestivalen

Två återbud inom loppet av 20 minuter på onsdagen. Då kallade Emmabodafestivalen in Basshunter.
Nyheter • Publicerad 23 juli 2014
Basshunter, eller Jonas Altberg, är mest känd för megahiten Boten Anna som bland annat toppat Englandslistan. På lördag natt spelar han på Emmabodafestivalen och ersätter Jackson and his computer band som har ställt in.
Basshunter, eller Jonas Altberg, är mest känd för megahiten Boten Anna som bland annat toppat Englandslistan. På lördag natt spelar han på Emmabodafestivalen och ersätter Jackson and his computer band som har ställt in.Foto: Christine Olsson / TT

– Det blir häftigt med Boten Anna på högsta volym i Småland en lördagsnatt i juli, säger Håkan Karlsson, festivalgeneral i Emmaboda.

Det var på onsdagsförmiddagen som både Makj och Jackson and his computer band ställde in sina Emmabodaspelningar. Men arrangörerna handlade snabbt. Några timmar senare var ersättarna klara: SEBJAK och ingen mindre än självaste Basshunter.

– Vi hade varit och fiskat i de vattnen tidigare. Basshunter hade ju några dagar på sig att ställa om. Det blir värre med SEBJAK som är i dag (läs onsdag) och som vi hämtar på flygplatsen i Kalmar klockan 18.20 och sedan ska stå på scen i Emmaboda vid 19, säger Håkan Karlsson som är nöjd med att ha lyckats boka Basshunter med så kort varsel.

– Det var viktigt att vi fick tag på något som kunde fylla en sådan slot, säger Karlsson.

Basshunter spelar natten mellan lördagen och söndagen klockan 00.15.

På första festivaldagen, tisdagen, ställde Dub FX in sin spelning och Owl Vision ersatte. Även Dvbbs lämnade återbud.

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.