Annons

Åtalas för mord på 90-årig granne

Brott • Publicerad 6 juli 2022
Polisens kriminaltekniker i arbete i Helsingborg den 15 mars efter att en 90-årig kvinna hittats död. Nu åtalas en granne för mord. Arkivbild.
Polisens kriminaltekniker i arbete i Helsingborg den 15 mars efter att en 90-årig kvinna hittats död. Nu åtalas en granne för mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna i 60-årsåldern åtalas för att ha mördat en 90-årig grannkvinna i Helsingborg. Hon åtalas också för två bedrägerier mot 90-åringen, rapporterar Expressen.

Den äldre kvinnan hittades död med kniv- eller stickskador i rygg och bröstkorg i mitten av mars. Kort därpå greps den granne som nu åtalas. Enligt uppgift kände de båda kvinnorna varandra och den mordmisstänkta kvinnan ska ha hjälpt 90-åringen med att gå ärenden och slänga sopor. Den misstänkta nekar till brott.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons