Annons

Ännu en explosion i Malmö

Brott • Publicerad 2 november 2019
En ny hög smäll har hörts i Malmö under natten till lördagen. Arkivbild.
En ny hög smäll har hörts i Malmö under natten till lördagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En ny explosion inträffade i Malmö under natten till lördag. Polis larmades om en hög smäll klockan 03.16 och åkte dit med flera patruller.

– Det har varit en kraftig detonation vid eller i ett trapphus. Exakt var har vi inte kunnat fastställa ännu, säger vakthavande befäl Peter Martin till TT klockan 03.45.

Annons

– Själva porten eller ingången är totalskadad och det är rätt så stora skador på fastigheten och även på intilliggande hus där fönsterrutor har gått sönder.

Platsen är avspärrad i väntan på att tekniker och det nationella bombskyddet ska anlända till platsen och polisen pratar med vittnen och de som bor i eller vid det drabbade huset.

Ingen person uppges vara skadad. Enligt Peter Martin ser polisen ingen koppling till detonationen vid Drottningtorget i centrala Malmö på fredagskvällen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons