Annons

ALLT OM OS-SUCCÈN: ✓ E-tidning om OS varje dag ✓ Liverapportering ✓ Krönikor ✓ Tv-tider

Vi hjälper dig att få full koll på OS 2022 i Peking där Sara Hector är vår senaste guldmedaljör.
Kalmar län • Publicerad 7 februari 2022
Sara Hector jublar efter måndagens OS-guld i storslalom – Sveriges tredje guld i Peking-OS hittills.Foto: Mark Schiefelbein

OS i Peking är igång – ofta på tider på dygnet som gör det svårt för oss i Sverige att följa spelen som vi brukar göra. Då ger vi dig lite extra hjälp att hålla dig uppdaterad. Genom liverapportering, guider, krönikor – och inte minst: en unik satsning på en daglig e-tidning som bara handlar om OS.

Klockan 18 varje dag släpper vi vår digitala specialutgåva – fritt för dig att läsa som inloggad prenumerant. Där summerar vi varje tävlingsdag så att du kan få en snabb och bra sammanfattning av den intensiva tävlingsdagen med särskilt fokus på de svenska hoppens framfart i Pekingspelen. Vi guidar och lyfter fram de bästa bilderna ur nyhetsflödet. Här hittar du våra e-tidningar.

✓ Liverapportering – här får du senaste nytt:

✓ Guider – så ser du OS bäst:

✓ Krönikörerna – våra egna röster om OS:

Här saknas innehåll

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons