Två till sjukhus efter singelolycka

Nybro • Publicerad 7 november 2018

Vid 17.30-tiden på onsdagen inträffade en singelolycka på väg 543 i höjd med Göstorp. I en skarp kurva körde en personbil av vägen, voltade, och la sig på taket i diket.

När räddningstjänsten kom till platsen hade en person tagit sig ur bilen, ytterligare en person satt kvar i bilen.

– Vi hjälpte honom ut med bår. Det var ett säkert uttag, och vi hjälpte ut honom så gott det gick på ett lugnt och metodiskt sätt, säger Magnus Skoglund, insatsledare på räddningstjänsten i Nybro.

Båda personerna fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. Enligt Skoglund var båda vakna och talbara.

Enligt polisen misstänktes inledningsvis ytterligare en person, föraren av bilen, ha avvikit från platsen och man sökte därför eventuella spår med hjälp av hund. Dock utan framgång.

Jonatan NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.