Företag knöt bra kontakter på mässa

Tio företag från Nybro, Emmaboda och Torsås delade monter på Elmia-mässan i Jönköping. Flera av dem knöt nya företagskontakter.
Nybro • Publicerad 20 november 2010
Tio företag från Nybro, Emmaboda och Torsås deltog i mässan Elmia Subcontractor 2010 i en gemensam monter.
Tio företag från Nybro, Emmaboda och Torsås deltog i mässan Elmia Subcontractor 2010 i en gemensam monter.Foto: 

Nästan 1200 företag från 29 länder deltog i Elmia Subcontractor 2010, en mässa som enligt arrangören var den största hittills. De tio företagen från sydostregionen hade samlats i Nils Dacke-montern. Från Nybro kommun medverkade Bendinggroup, Konrads och Nybro Rör och Mekaniska.

Bendinggroup, en underleverantör till möbelindustrin med fabriker i Nybro och Örsjö, deltog för att söka nya kundkontakter.

– Vi hade bjudit in kunder och företag som vi skulle vilja ha som kunder, men få dök upp. Däremot hittade vi bland utställarna en möjlig framtida samarbetspartner när det gäller kemisk ytbehandling, säger Tomas Ragnarsson från Bendinggroup.

Jan Stenqvist
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.