Blottare visade sig för skolflicka

Den cyklande blottaren i Nybro har slagit till igen.
Nybro • Publicerad 22 oktober 2010

Tre dagar i sträck, måndag till onsdag, har den ännu okände mannen visat sitt könsorgan för en ung flicka på cykelvägen på Jutarnas väg, mitt emot Liljas bil.

Tidigare under hösten har flera liknande fall inträffat på andra platser runt om i Nybro, bland annat vid en lekplats på Vädergatan och på Hanemålavägen.

Signalementet på mannen från Jutarnas väg stämmer relativt väl överens med de tidigare fallen varför polisen misstänker att det rör sig om samma man.

Eftersom blottaren den senaste gången befann sig på samma plats tre dagar i sträck omkring 08.00–08.30 hoppas polisen få hjälp av personer som gjort iakttagelser.

Mannen ska enligt uppgift vara 20–30 år. På Jutarnas väg var han klädd i svarta byxor, blå jacka och svart mössa. Det som styrker misstankarna om att det är samma blottare som slagit till igen är att han färdades på en blå cykel.

Peter Karlsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.