43-åringen nekar till Måleråsmordet

Misstankarna mot den man som gripits för mordet på den 68-årige kvinnan i Målerås har skärpts. Under tisdagen begärde åklagaren honom häktad.
Nybro • Publicerad 31 juli 2012

Vid det förhör som hölls med den misstänkte på tisdagen framkom det att han nekar till anklagelserna. Utredarna anser sig dock att bevisningen mot mannen blivit starkare och att misstankarna nu uppnått sannolika skäl.

En häktningsframställan lämnades under tisdagen in till Kalmar tingsrätt. Förhandlingen kommer att hållas någon gång under onsdagen. Mannen är på sannolika skäl misstänkt för mord och brott mot griftefriden.

I ett pressmeddelande skriver polisen att det efter tisdagens obduktion står klart att kvinnan har avlidit efter att ha utsatts för kraftigt yttre våld med ett tillhygge av något slag.

Peter Karlsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.