Annons
Nöje

Farmen-Stefan efter valet: Han kommer att få det riktigt tufft”

Robert Lundström tog ett steg närmare finalen av Farmen när han blev vald till storbonde tidigare i veckan.
För Stefan Eriksson blev vägen dit snårigare i torsdagens avsnitt.
– Rent taktiskt var detta val väldigt, väldigt dåligt, säger han i programmet.
Publicerad 1 mars 2018

Att Farmen är en tävling börjar märkas av allt mer i programserien.

I torsdagens avsnitt var det dags för veckans storbonde Robert Lundström, Kalmar, att utse förestekämpe. Valet föll på Stefan Eriksson, Mönsterås, och efteråt var det märkbart dåligt stämning runt bordet.

Annons

– I’ll be back och jag kommer att peta ut dig också, så det är lugnt, säger Stefan Eriksson i programmet.

Robert och Stefan, som kamperade tillsammans i skogen innan de kom till Farmen, har länge haft ett horn i sidan till varandra i tävlingen. Valet kom därför inte som någon direkt överraskning, trots att Robert tidigare även funderat på att välja exempelvis Stella Kibona.

– Jag tycker det var helt rätt beslut av mig att välja Stefan till förstekämpe. Det ligger som sagt lite taktik bakom. Min förhoppning är att han väljer Robin. Det sämsta som kan hända egentligen är väl att han tar Dee och det blir kunskap. Han kanske tror att han är bättre än henne men jag hoppas ju så klart att han möter sin överman, säger Robert Lundström.

Stefan Eriksson var av en annan åsikt – men tycktes ändå leta efter något positivt i situationen.

– Rent taktiskt var detta val väldigt, väldigt dåligt av Robban. Han kommer att få det riktigt, riktigt tufft på Farmen framöver. Men det är ett sätt för mig att få en till amulett och ju fler amuletter desto bättre är det för mig.

Vem Stefan väljer till andrekämpe avslöjas i söndagens avsnitt då det också är kamp i tinget.

David IsefjordSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons