unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Trafikolycka på E22 i Ålem – förare blåste positivt

Larmet inkom klockan 9.30 på fredagsmorgonen. Olyckan skedde på E22, i höjd med Ålem.

– Två personer färdades i bilen och körde in i vajerräcket, säger Tobias Josefsson, inre befäl på räddningstjänsten i Oskarshamn.

Senare meddelade polisen att bilen ska ha varit på väg söderut när den stötte emot en lastbil som var på väg åt samma håll. Bilisten ska då ha tappat kontrollen över fordonet, vilket orsakade den att åka in i vajerräcket.Vägen var vid olyckstillfället avstängd.

– Prognosen är att det kommer att ta minst en timme till innan vägen kan öppnas upp i södergående riktning. Just nu leds trafiken om genom Ålem, sa Tobias Josefsson efter olyckan skett.

Enligt information från polisen ska en av förarna ha blåst positivt i utandningsinstrumentet och blivit medtagen för provtagning. Mannen misstänks för rattfylleri.

– Kvinnan som satt i bilen har förts till sjukhus med okänt skadeläge, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.