Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ungdomsledare åtalas för våldtäkt mot två barn

En kvinna i 20-årsåldern åtalas nu misstänkt för våldtäkt och sexuella övergrepp mot två barn vid ett stort antal tillfällen.

Två pojkar vittnar om att kvinnan har köpt ut alkohol till dem och att de har haft samlag med henne. En av pojkarna säger att han har tappat räkningen på hur många gånger det inträffade och den andra räknar till ett 50-tal gånger. Kammaråklagare Linda Caneus skriver i stämningsansökan att kvinnan bland annat har haft vaginala och orala samlag med de båda barnen som var under 15 år.

Kvinnan är ungdomsledare i flera olika sammanhang, men det är inte i något av dem som övergreppen och våldtäkterna har skett.

Hon förnekar alla anklagelser, men medger att hon har haft en vänskapsrelation med den ena pojken och att hon är bekant med den andra. Hon säger att hon inte vet varför de här anklagelserna riktas mot henne.

Ett par månader efter första övergreppet flyttade båda pojkarna till en annan ort och då upphörde kontakten. Alla våldtäkter och övergrepp ska ha skett under de månaderna, på hösten 2016. Kvinnan anhölls den 25 januari i år och häktades dagen efter. Hon har sedan dess varit kvar i häktet.

Det är två adresser som är aktuella, dels en källare och dels en villa i ett mindre samhälle i kommunen. Från källaren har bevisning säkrats och skickats till Nationellt forensiskt center.

Förutom de båda målsäganden finns det ett flertal personer som kommer att vittna i tingsrätten. Flera ska ha sett och hört övergreppen medan de skedde. Några berättar också om att kvinnan mådde dåligt under den aktuella perioden och befann sig i en personlig kris.

Dessutom åberopas konversationer på Snapchat mellan kvinnan och hennes båda offer.

Läs mer