Marie Bengtsson tränare i Öster

Nyheter • Publicerad 24 november 2010

Marie Bengtsson, förbundskapten för alla flicklandslag, ska avgå efter det här året. Hennes nya plats blir istället i Öster som tränare tillsammans med nuvarande tränaren Hanna Höckert. Det är givetvis en fördel för Öster med tanke på att Marie är en bra tränare med mycket erfarenhet. Jag själv hade henne som förbundskapten i två år och trivdes bra i landslaget då, det gör jag även nu när jag haft Calle Barrling ett tag.

Det är som sagt en fördel för Öster men man klarar sig inte bara på att ha bra tränare, det krävs bra spelare och oftast några nyförvärv. Jag har hört spelade där ifrån som är på väg att lämna Öster eftersom speltiden varit väldigt begränsad. Vår lagkapten Elin Olofsson har blivit kontaktad av Öster och jag hoppas verligen hon stannar kvar i Kalmar.

Lisa Petersson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.