Kära grannar på besök

Nyheter • Publicerad 6 november 2010

För er som gillar min blogg kan jag berätta att jag kommer att fortsätta blogga här på barometern.se. Efter ett möte med Lasse och Jörgen så kom vi fram till en hel del bra grejer. Bland annat fick jag reda på att de flesta hittar hit genom antingen IFK:s hemsida, via Facebook eller google. Många har även kommit hit tack vare Markku Ahonens blogg så jag får väl tacka honom lite..

Malin Andersson har nu skrivit på för IFK Kalmar och jag ser fram emot att se henne utvecklas hos oss, hon är redan nu är riktigt duktig fotbollsspelare och har spelat med landslaget f-15 tror jag det är. Det är många spelare som skrivit på nya kontrakt och jag ska också snart göra det så fort vi är överens.

Igår var mina före detta grannar hos mig, inga mindre än Erik Israelssons (KFF) mamma och lillasyster. Lilltjejen Maria, som inte är så liten längre märkte jag, skulle iväg på danstävling och behövde hjälp med sitt hår så jag fick fixa det, precis som jag alltid gjorde på Kokgränd i Lindsdal förr i tiden. Som tack för det fick jag en chokladask, bara sådär. Det roliga var att de hade funderat på att köpa chokladbollar istället för det hade dem läst på bloggen att jag tyckte om. Jag frågade Maria om hon fortfaranade spelade fotboll men det gjorde hon tyvärr inte och visst gjorde det lite ont inombords när hon berättade att hon hade slutat. Jag som försökte uppfostra henne på bakgården tillsammans med både hennes och mina bröder till att bli fotbollsproffs, men dans är ju också okej speciellt när man är så duktig som hon är. Ett stort lycka till på tävlingen idag Maria!

Lisa Petersson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.