Annons

"Waterworld" blir tv-serie

Film • Publicerad 30 juli 2021
Kevin Costner i "Waterworld" från 1995. Nu ska filmen bli tv-serie. Arkivbild.
Kevin Costner i "Waterworld" från 1995. Nu ska filmen bli tv-serie. Arkivbild.Foto: Universal Pictures/Everett Collection

Den dystopiska actionfilmen "Waterworld" från 1995 ska få en uppföljare i form av en tv-serie, skriver Hollywood Reporter.

Nyheten avslöjades av originalfilmens producenter John David och John Fox i en intervju med Collider, där de också berättade att regissören Dan Trachtenberg ("10 Cloverfield Lane") har värvats till projektet.

Annons

Tv-serien kommer att fungera som en uppföljare till originalfilmen och ta vid 20 år efter att den slutade.

"Waterworld" utspelas i en postapokalyptisk värld där planeten har täckts av vatten och jord har blivit hårdvaluta. I filmen, som blev relativt kraftigt sågad när det begav sig, spelades huvudrollen av Kevin Costner. Vilka skådespelare som kommer att synas i den kommande tv-serien är ännu inte klart.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons