Annons

"Vänner"-återförening försenad – igen

Tv • Publicerad 7 augusti 2020
"Vänner"-ensemblen då det begav sig. Arkivbild.
"Vänner"-ensemblen då det begav sig. Arkivbild.Foto: Reed Saxon/AP/TT

Det går sådär för den planerade "Vänner"-återföreningen. Specialavsnittet, "The one where they got back together", skulle egentligen ha spelats in i mars och släppts i samband med lanseringen av strömningstjänsten HBO Max i USA i slutet av maj.

De planerna grusades dock när coronapandemin bröt ut och inspelningen sköts upp till början av maj. Det blev det förstås inte heller något av med.

Annons

Nu skriver Deadline att den senaste planen var att Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow och Matt LeBlanc skulle spela in avsnittet den 17 augusti – men så kommer det inte att bli. Inspelningen har ställts in på grund av den fortsatt svåra coronasituationen.

När "Vänner"-återföreningen kan komma att spelas in är nu högst oklart. Deadline skriver att det i dagsläget inte finns något nytt datum för inspelningen.

"Vänner" sändes ursprungligen i tio säsonger mellan 1994 och 2004.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons