GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Underhållande om livet på landet

Kompisar, pannkakor och massor med djur. Anna Ehring är tillbaka med ännu en charmig historia om Sillen.
Bokrecension • Publicerad 12 februari 2022
Detta är en recension i Barometern Oskarshamns-Tidningen. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Anna Ehring och Moa Graaf har gjort boken "Sillen och alla djuren".
Anna Ehring och Moa Graaf har gjort boken "Sillen och alla djuren".Foto: Linda Maria Birbeck
Kapitelbok, från 6 år

Sillen och alla djuren

Författare: Anna Ehring

Illustratör: Moa Graaf

Förlag: Bonnier Carlsen

Anna Ehring debuterade 2010 med den ljuvliga mellanåldersboken ”Syltmackor och oturslivet”. Sedan dess har hon utkommit med en rad böcker om olika karaktärer. Nu är hon aktuell med den tredje boken om Sillen.

I ”Sillen och alla djuren” kommer Hedda från klassen på besök med sin familj. De kanske ska flytta in i det tomma huset i byn. Sillen tycker att det skulle vara fantastiskt och försöker visa hur bra livet på landet är.

Ehring skriver flyhänt och underhållande om förväntningar och upptåg. Replikerna är livfulla och framåtdrivande och Moa Graafs svartvita illustrationer fångar skeendet med både iver och charm.

Det är en välbalanserad och rolig historia, full av spännande djurmöten. Att Sillens supersnälla farfar och hans tokiga get Maggan finns med ger extra krydda åt berättelsen. Läs den!

Sillen och alla djuren
Sillen och alla djuren
Jonna FriesSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.