GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tusse och Dotter till "Lotta på Liseberg"

Lotta Engberg dyker som vanligt upp på Lisebergs stora scen för att underhålla i sommar. Arkivbild.
Lotta Engberg dyker som vanligt upp på Lisebergs stora scen för att underhålla i sommar. Arkivbild.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Möjligheterna att ha publik på plats när "Lotta på Liseberg" drar i gång igen utreds av Liseberg tillsammans med ansvariga myndigheter. Men alldeles oavsett kommer Lotta Engberg att vara på plats, liksom kapellmästare Andreas Landegren och ett stort antal artister.

Bland gästerna märks årets Melodifestivalsprofiler som Tusse, Dotter, Eric Saade och Clara Klingenström, liksom folkkära artister som E-Type, Kicki Danielsson och Lena Philipsson.

"En perfekt mix med andra ord. Alla vi som jobbar med Lotta på Liseberg längtar enormt mycket efter att få möta vår publik igen", säger programledaren Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

"Lotta på Liseberg" har livepremiär den 20 juni på TV4 och TV4 Play och sänds i åtta program med ett kort uppehåll för fotbolls-EM.

Läs mer