GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

The Darkness på turné med nytt album i vinter

Det brittiska glamrockbandet The Darkness släpper ett nytt album i höst och ger sig ut på en vinterturné i Storbritannien. Det skriver .
The Darkness släpper sitt sjunde album i höst och meddelar att de ger sig ut på en brittisk turné i vinter. Arkivbild.
The Darkness släpper sitt sjunde album i höst och meddelar att de ger sig ut på en brittisk turné i vinter. Arkivbild.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Albumet "Motorheart", som blir bandets sjunde i ordningen, släpps den 15 oktober. Det följs därefter upp med en brittisk turné med 22 inbokade spelningar i november och december.

"Ja, vi, The Darkness, är för fan tillbaka på turné, prisa Satans bättre hälft", säger sångaren Justin Hawkins i ett uttalande, enligt tidningen.

"Kom och festa med oss som att det är de sista beställningarna på den sista baren. Vilket det mycket väl kan vara, men jag vill inte kommentera det mer."

Förband blir British Lion, som är ett sidoprojekt för Iron Maidens basist Steve Harris.

"Vilken kväll! Delirium! Utstyrsel, inräknat hattar! Jeanstyg som luktar hamstrar! Vem vill inte ha det?", skriver Justin Hawkins vidare i uttalandet.

Läs mer