Annons

Succépodden lägger ned

Podcast • Publicerad 13 april 2021
Skådespelaren och komikern Mia Skäringer Lázár, som tillsammans med Anna Mannheimer ligger bakom podcasten "Skäringer och Mannheimer". Arkivbild.
Skådespelaren och komikern Mia Skäringer Lázár, som tillsammans med Anna Mannheimer ligger bakom podcasten "Skäringer och Mannheimer". Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Den populära podcasten "Skäringer och Mannheimer" läggs ned, rapporterar Aftonbladet.

Mia Skäringer Lázár och Anna Mannheimer gav beskedet till sina lyssnare i det senaste 187:e avsnittet. Duon, som har gjort podcasten i fyra år, förklarar beslutet med att innehållet i podcasten inte längre kommer naturligt.

Annons

– Vi har väl känt lite nu att det här året, vi har inte fått någon påfyllning. Jag är väldigt känslig för det att när jag känner att jag måste tycka saker på beställning, om jag inte tycker någonting, då måste jag låta mig själv vara ifred lite. Därför så kom vi fram till, efter mycket processande, att vi faktiskt ska runda av här, säger Mia Skäringer Lázár i podcasten.

Nästa vecka sänder duon ett sista "best of"-avsnitt. De berättar också att de kommer att fortsätta att jobba ihop, men på vilket sätt återstår att se.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons