GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Regnstinn slottspark klarar inte filmvisning

Opera • Publicerad 24 augusti 2021
Visningen av den filmade operan "Agrippina" med Ann Hallenberg i huvudrollen flyttas till nästa sommar. Pressbild.
Visningen av den filmade operan "Agrippina" med Ann Hallenberg i huvudrollen flyttas till nästa sommar. Pressbild.
Foto: Markus Gårder

Marken i Drottningsholms slottsspark håller inte för den planerade filmvisningen av operaföreställningen "Agrippina". Visningen flyttas därför fram till nästa sommar, enligt ett pressmeddelande från Drottningholmsteatern.

Staffan Valdemar Holms uppsättning av "Agrippina" på Drottningholms slottsteater på Lövön utanför Stockholm har filmats och planen var att visa filmen för publik i slottsparken den 4 september. Men det myckna regnandet i slutet av sommaren gör att de blöta gräsmattorna riskerar att bli skadade, uppger teatern. Nu ska filmen i stället visas nästa sommar och på en plats som är mindre känslig för regn.

Förhoppningen är också att alla restriktioner ska vara lyfta tills dess och att en större publik ska kunna ta del av operafilmen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.