Annons

Paris Hilton talar ut om misshandel

Nöje • Publicerad 7 september 2020
Paris Hilton talar ut i dokumentären "This is Paris". Arkivbild.
Paris Hilton talar ut i dokumentären "This is Paris". Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

I dokumentären "This is Paris" väljer Paris Hilton att berätta om tuffa perioder i sitt liv. Bland annat hur hon sattes på internatskola av sina föräldrar då de betraktade henne som ett problembarn.

Efter att hon rymt från två skolor skickade föräldrarna henne till Provo Canyon School i delstaten Utah, som hon i dokumentären beskriver som "den värsta av de värsta", enligt Today.

Annons

– Man fick sitta på en stol och stirra in i väggen en hel dag. De skrek åt mig och slog mig, säger hon.

Skolan tillbakavisar inte uppgifterna, utan skriver i ett uttalande att de nuvarande ägarna tog över driften 2000 och att de inte har kännedom om tidigare händelser.

I dokumentären beskriver Paris Hilton fem av sina tidigare förhållanden som vidriga, med misshandel och missbruk. Hon drogs till fel män, på grund av det som hände under skolåren.

– Jag var vilsen och desperat efter kärlek och jag hittade den sämsta tänkbara personen, säger hon om expojkvännen Rick Salomon.

"This is Paris" visas på Youtube från den 14 september.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons