Annons

Nya "Jurassic world" pausad efter covidfall

Film • Publicerad 7 oktober 2020
Skådespelarna Bryce Dallas Howard och Chris Pratt med "Jurassic world"-regissören Colin Trevorrow (längst bak). Arkivbild.
Skådespelarna Bryce Dallas Howard och Chris Pratt med "Jurassic world"-regissören Colin Trevorrow (längst bak). Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Inspelningen av den kommande dinosaurieactionfilmen "Jurassic world: Dominion" har stoppats sedan några personer i produktionen testat positivt för covid-19, uppger regissören Colin Trevorrow.

"Alla testade negativt kort därpå, men på grund av våra säkerhetsföreskrifter kommer vi att pausa produktionen i två veckors tid", skriver han på Twitter.

Annons

Det är det andra avbrottet på en stor Hollywoodproduktion till följd av coronaviruset sedan inspelningen av "The Batman" stoppades då huvudrollsinnehavaren Robert Pattinson testade positivt för covid-19.

Filmbolaget Universal Pictures har även meddelat att premiären av "Jurassic world: Dominion" skjuts upp ett år till juli 2022.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons