GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya James Bond – längst hittills

Film • Publicerad 12 september 2021
"No time to die" med Daniel Craig är den längsta Bond-filmen hittills. Pressbild.
"No time to die" med Daniel Craig är den längsta Bond-filmen hittills. Pressbild.
Foto: Nicole Dove

Den flera gånger pandemiuppskjutna Bond-filmen "No time to die" är inte bara efterlängtad av fansen. Den är också lång. Jättelång.

Daniel Craigs avslutningsfilm i rollen som agenten James Bond klockar in på hela 163 minuter, vilket är rekord för en Bond-film, skriver Independent.

Tidningen har uppmärksammat reaktioner på speltiden på sociala medier.

"Varför är den nya Bond-filmen 2 timmar och 43 minuter lång? Inkluderar det en cocktail-paus? Lade de till en minut för varje försenad vecka?", skriver en Twitter-användare.

Men alla är inte lika skeptiska. "Vet ni vad? Gör 'No time to die' fyra timmar lång. Jag bryr mig inte. Det är Bond. Jag kommer", skriver en annan Twitter-användare.

"No time to die" får svensk premiär den 30 september.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.