Annons

Nya "Dexter" får premiär i höst

Tv • Publicerad 26 juli 2021
Skådespelaren Michael C Hall återvänder till rollen som seriemördaren Dexter när tv-serien med samma namn har nypremiär 7 november 2021. Arkivbild.
Skådespelaren Michael C Hall återvänder till rollen som seriemördaren Dexter när tv-serien med samma namn har nypremiär 7 november 2021. Arkivbild.Foto: Dan Steinberg/AP/TT

Att tv-serien "Dexter", vars åtta säsonger ursprungligen visades mellan 2006 och 2013, är på väg tillbaka till rutan har varit känt ett tag.

Nu har den återuppståndna serien fått en officiell titel, "Dexter: New blood", och ett premiärdatum: 7 november 2021.

Annons

Den nya säsongen, som beskrivs som en "specialsäsong" med tio avsnitt, tar vid fem år efter att den förra slutade. Liksom tidigare kretsar handlingen kring seriemördaren Dexter, återigen spelad av Michael C Hall, som nu lever småstadsliv under nytt namn men inte lyckas undkomma sitt förflutna.

Bland seriens övriga skådespelare finns Julia Jones, Alano Miller och Johnny Sequoyah.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons