Annons

Nya "Batman"-filmen flyttas fram – igen

Nöje • Publicerad 6 oktober 2020
Robert Pattinson ska spela Batman i den nya filmen om superhjälten, vars premiär nu skjuts upp igen. Arkivbild.
Robert Pattinson ska spela Batman i den nya filmen om superhjälten, vars premiär nu skjuts upp igen. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss

Den nya "Batman"-filmen med Robert Pattinson i huvudrollen får inte längre premiär i oktober nästa år, utan skjuts fram till 4 mars 2022, på grund av förseningar under inspelningen, skriver Variety.

Filmandet har kantats av motgångar. Först stängdes produktionen ned i mars på grund av coronaspridningen i Storbritannien. När den återupptogs i början av september fick den pausas efter några dagar, då en medarbetare konstaterades smittad av covid-19.

Annons

Det är inte den enda ändringen som Warner Bros gör. Även filmerna "The Flash" och "Shazam 2" senareläggs, medan del fyra av science fiction-klassikern "Matrix" får premiär tidigare: från den 18 december nästa år planeras den nu till 1 oktober 2021, då "Batman" egentligen skulle ha fått möta publiken.

Bristen på filmer att visa slår hårt mot de redan hårt drabbade biograferna.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons