Annons

Natalie Imbruglia släpper nytt efter skrivkramp

Musik • Publicerad 19 juni 2021
Natalie Imbruglia släpper albumet "Firebird". Arkivbild.
Natalie Imbruglia släpper albumet "Firebird". Arkivbild.Foto: Joel Ryan/Invision/AP

Den australiska popstjärnan Natalie Imbruglia är tillbaka med sitt sjätte album, "Firebird" och en första singel som heter "Build it better", skriver NME.

"Det har varit en djupgående och tillfredsställande upplevelse att skapa det här albumet. En lång period av vad som i grund och botten var skrivkramp gjorde det svårt att se hur det skulle gå till att nå fram till den här platsen", säger Natalie Imbruglia i ett pressmeddelande, där hon tackar sina medmusiker för det till slut återfunna självförtroendet.

Annons

Flera musikaliska samarbeten finns med på skivan, Albert Hammond Jr från The Strokes och singer-songwritern Fiona Bevan, som tidigare jobbat med Ed Sheeran och One Direction, är några av de medverkande.

Natalie Imbruglia fick en megahit med låten "Torn" på debutskivan "Left of the middle" 1997 och har sedan dess släppt skivor med jämna mellanrum.

"Firebird" släpps den 24 september.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons