GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nanne Grönvall debuterar som författare

Litteratur • Publicerad 17 juni 2021
Nanne Grönvall på Melodifestivalen förra året. Arkivbild.
Nanne Grönvall på Melodifestivalen förra året. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

Artisten Nanne Grönvall gör debut som romanförfattare. "Melodrama queens – vad kan gå fel" är titeln på hennes första roman som kommer ut 7 oktober.

Boken beskrivs som en feelgood-historia som följer fyra vänner i underhållningsbranschen och deras jakt efter att känna sig älskade och behövda. Grönvall började skriva den för tio år sedan.

"Redan som liten skrev jag mycket texter, dikter och även små noveller. Det har alltid varit ett sätt för mig att uttrycka mig och få leva ut tankar och idéer i olika former. Här har det blivit med humor i fokus, att kunna skratta åt många gånger konstiga situationer. För så ser ju livet ut, saker blir helt enkelt inte alltid som vi har tänkt", säger hon i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer