GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Margaux Dietz bryter förlovningen

Nöje • Publicerad 23 november 2021
Margaux Dietz bryter med sin fästman sedan tio månader. Arkivbild.
Margaux Dietz bryter med sin fästman sedan tio månader. Arkivbild.
Foto: Christine Olsson/TT

Influeraren Margaux Dietz och hennes Seán Canning bryter sin förlovning.

"Ibland blir livet inte som man tänkt sig", skriver Margaux Dietz på Instagram.

Förlovningen ägde rum på ett snöigt hustak i februari tidigare i år, då paret poserade endast iförda handdukar. Men efter tio månader som fästfolk väljer de nu att gå skilda vägar.

”Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”, skriver Margaux Dietz i sin Instagram-story.

Tidigare var Margaux Dietz gift med Jacob Liebermann. Det visade sig dock att Ebba Busch (KD), som vigt paret, inte är vigselförrättare. Därmed var paret inte gifta på riktigt.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.