Annons

Madonna tackar fansen för stödet

Nöje • Publicerad 10 juli 2023
Madonna tackar sina fans för stödet hon fått under sjukdomsperioden. Arkivbild.
Madonna tackar sina fans för stödet hon fått under sjukdomsperioden. Arkivbild.Foto: Lien, Kyrre/NTB/TT

Världsstjärnan Madonna tackar i ett inlägg på Instagram sina fans för stödet under sjukdomstiden.

”Tack för er positiva energi, böner och helande och uppmuntrande ord. Jag har känt er kärlek”, skriver hon och tillägger att hon är på bättringsvägen och väldigt tacksam för alla välsignelser hon har i livet.

Annons

Det var den 24 juni som den 64-åriga artisten hittades medvetslös och fördes akut till ett sjukhus i New York där hon vårdats på intensiven för en svår bakterieinfektion.

”Min första tanke när jag vaknade upp på sjukhuset var mina barn. Min andra tanke var att jag inte ville göra någon som köpt biljetter till min turné besviken. Jag ville inte heller svika de människor som outtröttligt jobbat med mig de senaste månaderna för att skapa min show. Jag hatar att göra någon besviken.”

Nu ligger stjärnas fokus på hennes hälsa och på att bli starkare. Därför kommer turnén ”The celebration tour” att planeras om och börja i oktober i Europa följt av de Nordamerikanska spelningarna.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons