GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kehlanis nya skiva är ett absolut måste för att fira in våren

Skivrecension • Publicerad 6 maj 2022
Detta är en recension i Barometern Oskarshamns-Tidningen. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
R&B/Soul

Kehlani

Album: Blue water road

Skivbolag: Atlantic Records

Det är ömt, sårbart och helande. Kehlani levererar ett album som är det mest spännande i hennes karriär hittills. Som artist och låtskrivare har hon alltid utmärkt sig för sin orädda sårbarhet. Hon har också en otrolig stämma som karaktäriserar en ny generation inom R&B. Justin Bieber gästar låten “Up At Night”; där bådas röster kompletterar varandra vackert och lyckas förena två olika genrer till en riktig kärleksdänga sprungen ur 90-talet.

Det märks att hon är på en ny plats musikaliskt. I det här skivsläppet lämnar Kehlani det förflutnas melankoli bakom sig för att visa sin variations fulla spektrum. Den växande transparensen och sårbarheten är definierande för Kehlani i allmänhet och albumet i synnerhet. Ett absolut måste för att fira in vårsolen!

Yasmine AbdullahiSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.