GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Juno” är ren eufori

Skivrecension • Publicerad 21 oktober 2021
Pop

Remi Wolf

Album: Juno

Skivbolag: Island Records

Explosivt färgglatt med en elektrisk energi. Los Angeles-baserade Remi Wolfs debutalbum “Juno” vibrerar av livfullhet. Pop blandas med hiphop och funk. Lager på lager av kaotiska beats, trummor, förvrängda gitarrer och harmonier. Inget av spåren följer klassisk låtuppbyggnad, när man minst anar det byter musiken riktning. Texterna är allt från tunga och ärliga till knäppa och humoristiska. Soundet är absurt men självklart på samma gång. Det här är musik som gör det svårt att stå stilla, oavsett om man är på fest bland folk eller ensam med ett par hörlurar. Några av de bästa låtarna “Volkiano” och “Sexy villain” är underbart smittsamma. Att lyssna på ”Juno” är som att stå i ett hav av människor på ett dansgolv och hoppa av ren eufori.

Tuva LejonklouSkicka e-post
Detta är en recension i Barometern Oskarshamns-Tidningen. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.