Annons

Jordan Peeles "Nope" får premiär nästa år

Film • Publicerad 22 juli 2021
Jordan Peele har regisserat en skräckfilm med premiär om ett år. Arkivbild.
Jordan Peele har regisserat en skräckfilm med premiär om ett år. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Jordan Peeles nya film har titeln "Nope" och går upp på bio den 22 juli nästa år. Det avslöjar regissören på Twitter, där han postat en bild på filmaffischen.

På bilden syns ett mörkt moln med en draksvans och i fjärran en liten stad omgiven av höga berg. Några fler ledtrådar till handlingen i filmen har inte läckts, skriver The Wrap.

Annons

Rollerna spelas av Daniel Kaluuya, som gjorde huvudrollen i Peeles hyllade debutfilm "Get out", Keke Palmer ("Hustlers") och Steven Yeun ("Minari").

Filmen är den tredje skräckfilmen efter "Get out" och "Us", med manus och regi av Jordan Peele. För "Get out" tilldelades han en Oscar för bästa originalmanus. Peele har skrivit långtidskontrakt med filmbolaget Universal och ska regissera sammanlagt fem filmer.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons