Annons

Hyllade komikern till Kalmar teater i höst: ”Charmig, busig och lagom lång”

Ato Karlsson har seglat upp som en starkt lysande stjärna på den svenska stand up-himlen. I november kommer han till Kalmar teater med sin soloföreställning.
– Jag är verkligen exalterad över att få dela skratt och humor med Kalmars invånare.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Humor • Publicerad 26 september 2023
Ato Karlsson gästar Kalmar teater med sin humorshow den 25 november.
Ato Karlsson gästar Kalmar teater med sin humorshow den 25 november.Foto: Ulrika Campbell

Under de senaste åren har Ato Karlsson etablerat sig som ett starkt namn inom svensk stand up. Den som inte sett honom live eller på tv kanske har scrollat runt bland hans många virala klipp på sociala medier, där man ofta ser honom interagera med sin publik på ett avväpnande sätt.

Nu presenterar han tre nya föreställningsdatum för i höst – och premiären sker på Kalmar teater den 25 november.

Annons

– Jag är verkligen exalterad över att dela skratt och humor med Kalmars invånare, skriver han i ett mejl till Barometern-OT.

Själv beskriver han humorföreställningen som ”charmig, busig och lagom lång” – en beskrivning som han menar passar in även på honom själv.

Biljetterna till föreställningen är släppta.

Se Ato Karlsson i SVT:

Frida LindströmSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons