Annons

Hedberg hoppar av "Mästarnas mästare"

Tv • Publicerad 4 september 2020
Anders Hedberg tvingas hoppa av "Mästarnas mästare". Arkivbild.Foto: Jessica Gow/AP/TT

Anders Hedberg lämnar nästa års "Mästarnas mästare" av hälsoskäl. Den förre hockeyspelaren skulle ha varit på plats på inpelningarna av SVT:s succéprogram redan på torsdagen men tvingades alltså hoppa av.

– Läkare har upptäckt att han har för lite röda blodkroppar, han får inte vara med. Säger läkare nej så säger vi inte emot, säger programmets projektledare Anders Wistbacka till Aftonbladet.

Annons

Vem som ersätter Hedberg är ännu oklart.

Det är det andra avhoppet från "Mästarnas mästare" på kort tid – i veckan lämnade backhopparen Jan Boklöv programmet på läkares inrådan eftersom han har diabetes. Han ersätts av skidskytten Fredrik Lindström.

Övriga klara för programmet är skidåkarna André Myhrer och Johan Olsson, simmaren Therese Alshammar, fotbollsspelaren Frida Östberg, speedskiåkaren Sanna Tidstrand, tennisspelaren Johanna Larsson, handbollspelaren Linnea Torstensson och volleybollspelaren Bengt Gustafsson.

"Mästarnas mästare" går ut på att före detta toppidrottare tävlar mot varandra i en mängd olika tävlingsmoment.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons