Annons

Här är artisterna som hyllar kronprinsessan

Nöje • Publicerad 9 juni 2022
Nu är det klart vilka artister som kommer att uppträda på Victoriakonserten på Borgholms slottsruin i sommar. Arkivbild.
Nu är det klart vilka artister som kommer att uppträda på Victoriakonserten på Borgholms slottsruin i sommar. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT
Tomas Ledin hör till dem som ska bege sig till Öland i juli för att förgylla kronprinsessans födelsedag. Arkivbild.
Tomas Ledin hör till dem som ska bege sig till Öland i juli för att förgylla kronprinsessans födelsedag. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

Tomas Ledin, Tove Styrke, Janice, Victor Leksell samt Jonathan Johansson är artisterna som ska vara med och sätta guldkant på kronprinsessan Victorias födelsedag den 14 juli.

Under den SVT-sända konserten i Borgholms slottsruin på Öland kommer också årets Victoriapris att delas ut till den alpina parasportskidåkaren Ebba Årsjö.

Annons

Programledare för sändningen är för fjärde året i rad Yvette Hermundstad och musiken leds av kapellmästare Stefan Sporsén och Augustifamiljen.

Förutom kungafamiljen får ett hundratal personer plats i publiken.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons