GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Han tar över som ansvarig för P3

Radio • Publicerad onsdag 07:28
Simon Gooch tar över P3. Pressbild.
Simon Gooch tar över P3. Pressbild.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Simon Gooch blir ny permanent chef för P3. Han är i dag musikansvarig och sedan i maj 2021 tillförordnad kanalansvarig.

Från och med 1 november slås de två uppdragen ihop i en tjänst.

Simon Gooch har jobbat nära lanseringen av nya P3 och varit med och tagit fram den nya musikpolicyn för både P3, P3 Din gata och P4. Just nu färdigställer han Sveriges Radios nya musikstrategi.

"Det ska bli väldigt roligt att ta mig an P3-rollen permanent. Det känns också naturligt att kombinera den rollen med ansvaret för musiken eftersom det är en sån viktig del av P3:s utbud. Kanalen har både linjärt och digitalt gjort framsteg de senaste åren så det finns mycket bra och spännande att bygga vidare på", säger Simon Gooch i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.