Kultur

Gifte sig i tv, skilde sig och gör show om kärleksjakten

Kalmar Artikeln publicerades

Många känner nog igen Magnus Carlsson från SVT:s Gift vid första ögonkastet som gick i våras. Nu kommer han till Kalmar med sin humorföreställning Bög In Box om jakten på kärlek.

Magnus Carlsson gifte sig i SVT:s relationsprogram Gift vid första ögonkastet som sändes i våras, men paret tog omgående ut skilsmässa. Nu skärskådar Carlsson - med hjälp av musik, imitationer och humor - jakten på kärlek och dejtingdjungeln i föreställningen Bög In Box. Den kommer till Kalmar teater i morgon, torsdag, den 11 oktober.

– Bög In Box är ett drömprojekt som går i uppfyllelse, som varvar sång, komik, standup, imitationer och en hel del improvisation. Publiken kommer inte gå säker och det är också det som gör föreställningen levande. Den ska vara en betraktelse av den gayvärld och dejtingdjungel som jag och många andra lever i, säger han.

Magnus Carlsson har medverkat i musikaler, shower, barnteater och komedier runt om i landet, bland annat i Kalmar och på Öland. På senare år har han varit konferencier vid flera Pridefestivaler - bland annat i Malmö och Köpenhamn och där varvat sång, komik och imitationer av kända svenska kvinnor.

- Jag har spelat mycket barnteater i Kalmar och på Öland och därför ska det bli extra roligt att återkomma och avsluta höstturnén på fina Kalmar teater.