GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Frida Hyvönen gör dramatiserad konsert

Frida Hyvönen ska göra tre dramatiserade konserter på Orionteatern i Stockholm. Arkivbild.
Frida Hyvönen ska göra tre dramatiserade konserter på Orionteatern i Stockholm. Arkivbild.
Foto: Jessica Gow

Sångerskan Frida Hyvönen gör i höst tre dramatiserade konserter på Orionteatern i Stockholm utifrån sitt senaste album "Dream of independence". Själva föreställningen ska enligt teatern handla om "allt från kärleken till döden".

Själva formatet, "performence concert", beskrivs som ett undersökande arbete mellan artist och regissör där man använder sig av teatern för att skapa nya uttryck. Till hjälp har Frida Hyvönen teaterns konstnärliga ledare, Sally Palmquist Procopé.

"Orionteatern är ett hus för stora uttryck, ett starkt bildberättande och formexperiment. Det ska bli så spännande att se hur det sceniska mötet med Fridas musik tar sig uttryck!", säger Sally Palmquist Procopé i ett pressmeddelande.

Den dramatiserade konserten ges 16, 17 och 18 september.

Läs mer