GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Emilia och Drömhus bildar supergrupp

Musik • Publicerad 25 november 2021
Therese Grankvist som Drömhus 1999. Nu har hon slagit sig ihop med några gamla kollegor och skapat gruppen Femmes. Arkivbild.
Therese Grankvist som Drömhus 1999. Nu har hon slagit sig ihop med några gamla kollegor och skapat gruppen Femmes. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

De blev stjärnor var för sig på 1990-talet, nu gör de gemensam sak. "Big big world"-Emilia, Denise Lopez, Miio och Drömhus-Therese Grankvist bildar den nya supergruppen Femmes.

– Nu kände vi att varför ska vi slåss om spelningarna när vi kan göra dem ihop, skapa nya minnen och ha roligare tillsammans, säger Mia Schotte från duon Miio, till Aftonbladet.

En första plan var att debutera Femmes i Melodifestivalen nästa år. Men när låten de skickat in till tävlingen inte valdes ut av SVT bestämde de sig för att ändå satsa på sin nya grupp:

– Visst blev vi besvikna, men sen vände vi det till något positivt och fann mer glöd och kämparanda. Vi vill gärna göra Mello, men då får det bli ett annat år, nu vill vi ut och spela och träffa publiken, säger Mia Schotte.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.