Annons

El Refai och Wahlgren panel i TV4-satsningen

Det internationella tävlingsformatet "Masked singer" kommer till Sverige och TV4.
Nu står det klart att programmets expertpanel består av Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw.
Tv • Publicerad 7 oktober 2020
Nour El Refai är tillsammans med Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw jury för "Masked singer" i TV4. Arkivbild.
Nour El Refai är tillsammans med Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw jury för "Masked singer" i TV4. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

I programmet uppträder tolv välkända profiler i masker föreställande olika figurer. Deras identitet avslöjas varken för tittarna eller för programledaren David Hellenius. Expertpanelens uppgift är att avslöja vem som döljer sig bakom utklädnaden.

"Som ansiktsblind känner jag att detta program är något för mig. Äntligen kan min skämmiga akilleshäl bli min styrka! Jag kommer kasta mig ut i detta och lyssna öronen av mig", säger juryns Felix Herngren i ett pressmeddelande.

Annons

I slutet av varje avsnitt tvingas en deltagare ta av sig masken och avslöja sin identitet. Till sist koras en segrare – som också blir den sista personen att ta av sig masken.

"Känns väldigt spännande att få vara en del av det här knasiga och häftiga programmet. Jag tror att jag, Pernilla, Måns och Felix kommer komplettera varandra perfekt. Ser så mycket fram emot att se alla masker, höra dem sjunga och framförallt att sen få se vilka som döljer sig bakom", säger Nour El Refai.

"Masked singer"-formatet visas sedan tidigare i flera länder världen över. I Sverige har programmet premiär på TV4 under våren 2021.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons