GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Döva artister underhåller på Super Bowl

Underhållningen i halvtid i Super Bowl, finalen i den amerikanska fotbollsligan NFL, är legendarisk.
Årets show utlovas bli minst lika spektakulär, med några av hiphopvärldens största namn. Och för första gången är två av stjärnorna döva.
Nöje • Publicerad 12 februari 2022
Warren "Wawa" Snipe (till vänster) och Sean Forbes.
Warren "Wawa" Snipe (till vänster) och Sean Forbes.Foto: TT/AP

Warren "Wawa" Snipe, rappare, författare och artist, och hiphopartisten Sean Forbes kommer att använda sina händer och kropps- och ansiktsuttryck för att tolka musik av Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige och Kendrick Lamar och enligt Forbes gör de det för att representera alla döva och för att få folk mer medvetna om teckenspråk.

"Jag hade aldrig på en miljon år kunnat drömma om det här. Som en underhållare är det här det högsta du kan nå. Det är den största scenen i världen", säger Forbes i en intervju med AP.

Snipe var med redan på förra årets Super Bowl och tecknade då den amerikanska nationalsången och "America the beautiful" .

Sedan tidigare är det känt att Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J Blige och Eminem är huvudartister i halvtidsshowen, som äger rum i Los Angeles den 13 februari. Super Bowl är den största tv-sändningen i USA och halvtidsshowen ses av 100 miljoner tittare.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.