Annons

De leder Guldbaggegalan

Film • Publicerad 12 januari 2021
Programledaren Amie Bramme Sey leder årets Guldbaggegala tillsammans med....
Programledaren Amie Bramme Sey leder årets Guldbaggegala tillsammans med....Foto: Christine Olsson/TT
...komikern och tv-profilen David Sundin. Arkivbild.
...komikern och tv-profilen David Sundin. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Komikern David Sundin och programledaren Amie Bramme Sey leder årets Guldbaggegala som direktsänds 25 januari i SVT. Galan hålls utan publik på plats och sänds från Annexet i Stockholm.

David Sundin tänker dock tillsammans med sin programledarkollega jobba hårt för att "leda tittarna genom kvällen så värdigt och glamoröst vi kan" förklarar han i ett pressmeddelande.

Annons

"Nu när vi kör utan folk på plats känns den riktiga publiken, alla hemma i sofforna, ännu viktigare. Det hoppas jag att alla tittarna kommer att känna av", säger Amie Bramme Sey.

Totalt 19 Guldbaggar ska delas ut. Det särskilda publikpriset – som röstas fram av biopubliken – är dock indraget i år eftersom många biografer tvingats hålla stängt på grund av pandemin.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons