GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

De gör upp i frågesporten "Big bang"

Tv • Publicerad 10 september 2021
Erik Haag och Lotta Lundgren leder frågesportprogrammet "Big bang" i TV4. Pressbild.
Erik Haag och Lotta Lundgren leder frågesportprogrammet "Big bang" i TV4. Pressbild.
Foto: TV4

I TV4:s nya frågesportprogram "Big bang" leder programledarduon Erik Haag och Lotta Lundgren de tävlande kors och tvärs genom historien ‒ från dåtid till nutid, och tillbaka igen.

Med start den 27 september får tittarna följa två tävlande lag per avsnitt. Lagen som deltar i programmet är: Tony Irving och Torbjörn Averås Skorup, Kakan Hermansson och Brita Zackari, Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist, Uje Brandelius och Therese Hörnqvist, Denise Rudberg och Katarina Wennstam, Måns Möller och Hasse Brontén, Niklas Källner och Arantxa Alvarez, Carin da Silva och Patrick Ekwall.

"Big bang" går även att se på TV4 play.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.