GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

De blir sidekicks i svenska "The apprentice"

Tv • Publicerad 23 november 2021
Hjärnforskaren Katarina Gospic ska hjälpa Gunilla von Platen i "The apprentice Sverige". Pressbild.
Hjärnforskaren Katarina Gospic ska hjälpa Gunilla von Platen i "The apprentice Sverige". Pressbild.
Foto: Åsa Tällgård/TV4

Gunilla von Platen leder nya "The apprentice Sverige" – där tolv entreprenörer får chansen att kamma hem en miljoninvestering.

Till sin hjälp får hon hjärnforskaren Katarina Gospic och entreprenören Jacob Rudbäck, som ska fungera som "ögon och öron" när deltagarna får nya utmaningar i varje program.

"Som hjärnforskare kommer jag, likt en sportkommentator, berätta om vilka styrkor och svagheter jag ser hos deltagarna under de olika utmaningarna. Att få observera deltagarnas beteenden var en fröjd – jag kände mig som en forskare i fält", skriver Katarina Gospic i ett pressmeddelande.

"The apprentice Sverige" har premiär på TV4 Play och TV4 i mars 2022.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.