GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Därför raderade Britney Spears sitt Instagram

Nöje • Publicerad onsdag 09:36
Britney Spears och pojkvännen Sam Asghari. Arkivbild.
Britney Spears och pojkvännen Sam Asghari. Arkivbild.
Foto: Jordan Strauss

Bara ett par dagar efter att Britney Spears berättat offentligt om förlovningen med pojkvännen Sam Asghari raderades hennes Instagramkonto, vilket ledde till att nätet fylldes av spekulationer kring skälet. På Twitter skriver hon nu själv om anledningen, enligt Billboard.

"Oroa er inte... jag tar bara en liten paus från sociala medier för att fira min förlovning!!!!", skriver popartisten, som också lovar att hon snart kommer tillbaka.

Efter att Asghari och Spears lade upp bilder och filmer om förlovningsnyheten på sina respektive Instagramkonton strömmade reaktionerna in. En av de vanligare kommentarerna från fansen handlade om att Spears bör se till att paret skriver under ett äktenskapsförord så att hon kan skydda sina tillgångar.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.