Annons

Danny Saucedo klar för Kalmar stadsfest

Under onsdagen släppte Destination Kalmar ännu en artist till årets stadsfest. Den rutinerade ”Idol”- och melodifestivaldeltagaren Danny Saucedo kommer att spela under lördagen.
Konsertsommaren 2023 • Publicerad 3 maj 2023 • Uppdaterad 9 augusti 2023
Danny Saucedo kommer till Kalmar stadsfesti augusti.
Danny Saucedo kommer till Kalmar stadsfesti augusti.Foto: Anders Wiklund/TT

Danny Saucedo slog igenom i TV4-långköraren ”Idol” 2006. Där slutade han på en sjättesplats, och sedan dess har allt gått i raketfart. Solokarriären inleddes med stora hits som ”Tokyo” och ”If only you” och han blev snabbt en artist att räkna med.

Under åren har han medverkat i Melodifestivalen flera gånger – både som soloartist och som en av medlemmarna i gruppen E.M.D. 2012 slutade han på en andraplacering med låten ”Amazing” som också blev en stor hit, och senaste gången han deltog i ”mello” var 2021 med låten ”Dandi dansa”.

Annons

Danny Saucedo medverkade i ”Så mycket bättre” 2016 och året innan dess släppte han sitt första album på svenska, ”Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa”.

Nu står det klart att den meriterade artisten ansluter till årets upplaga att Kalmar stadsfest. Danny Saucedo kommer att spela på Stortorgets stora scen lördagen den 12 augusti.

Frida LindströmSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons