GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Coachella-festivalen tillåter ovaccinerade

Musik • Publicerad onsdag 07:51
Festivalbesökare på Coachella behöver inte vara vaccinerade. Arkivbild.
Festivalbesökare på Coachella behöver inte vara vaccinerade. Arkivbild.
Foto: Amy Harris/Invision/AP

Till nästa års Coachella-festival välkomnas även ovaccinerade, om de kan uppvisa ett negativt covid-19-test från de senaste 72 timmarna, skriver Billboard.

Arrangören, amerikanska AEG Presents, hade så sent som i augusti presenterat nya riktlinjer, där fullvaccination var ett krav från den 1 oktober, för både Coachella och country-festivalen Stagecoach.

Men efter att ha producerat ett antal festivaler under den tidiga hösten har AEG Presents nu alltså ändrat sig.

"Efter att ha sett statistiken över den låga smittspridningen på våra festivaler den senaste månaden, tack vare våra säkerhetsåtgärder, så känner vi oss nu trygga med att uppdatera vår policy", skriver de ansvariga på Instagram.

Coachella, som skjutits upp tre gånger på grund av pandemin, ska äga rum 15–17 och 22–24 april 2022.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.